Elforetag Laholm

Elföretag i Laholm: dina lokala elproffs

Vägen är aldrig lång till ett kvalificerat elföretag i Laholm. Hos oss jobbar lokala, behöriga elektriker som du inte behöver vänta på. Vi är ett av få elföretag och förmodligen det enda i Laholm som erbjuder bokade tider redan samma vecka. Vi anpassar oss efter dina önskemål och inte tvärtom. Rör ditt eluppdrag nybyggnation, renovering eller vardagligt fix spelar ingen roll. Slå oss en signal så ser vi till att jobbet blir gjort. Tryggt, säkert och utan dröjsmål.

Behörigt elföretag i Laholm

Vårt elföretag i Laholm har en trygg grund som vilar på yrkeserfarenhet och expertis inom elteknik. Våra elektriker hanterar allt från att få upp belysning och installera golvvärme och laddbox till elbilen till nydragning av el vid nyproduktion. Vi är också gärna ditt bollplank för skräddarsydda lösningar vid renoveringar. Vi är det trygga valet när det gäller elföretag i Laholm: samtliga elektriker är behöriga för alla typer av elinstallationer.

Service är vår hörnsten och gör oss unika. Som elföretag i Laholm kan vi på kort varsel och ofta samma vecka leverera elsäkra lösningar till ditt hem.

Vikten av att anlita certifierat elföretag i Laholm

När ska jag vända mig till ett elföretag? Svaret är: oftare än du kanske tror! Många ”vanliga” elinstallationer är inte tillåtna att utföra som obehörig. Exempelvis installera belysning utomhus, alla fasta installationer, installation av golvvärme, byte av ojordat vägguttag mot jordat, installering av fast utomhusbelysning m. fl. Du är alltid personligt ansvarig för de elinstallationer du utför på egen hand och som husägare är du ansvarig över att elen är rätt dragen. Att chansa med el är att utsätta dig själv och andra för livsfara. Inget försäkringsbolag godkänner en obehörig elinstallation, något som ger en tydlig signal. Som elföretag i Laholm får vi ofta påminna kunder om vilka elarbeten du inte får utföra själv. Behöver du hjälp med din el, ring ditt lokala elföretag i Laholm direkt. Även för rådgivning!

Vår service omfattar:

 • Säkra elinstallationer av lokala elektriker

 • Elföretag med enbart auktoriserad elektriker

 • Vi gör jobbet på tider som passar dig

 • Vi för jobbet till det pris vi kommit överens om

 • Eljour dygnet runt

 • Rotavdrag för privatpersoner

Elföretag i Laholm: bokad tid samma vecka

Vi är unika i att erbjuda tider snabbt; oftast inom ett par dagar. Med bakgrund som dedicerad eljour har vi sett till att omfamna samma serviceambition även för planerade elinstallationer.

Elföretag i Laholm: 100 % behöriga elektriker

Allt vi gör baseras på att vi är ett certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket. Alltid snabba men utan att tumma på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig.

Elföretag i Laholm: Eljour 24/7

När läget är akut så ringer du vår eljour som snabbt är på plats. Inom en timma hjälper vi dig – oavsett tid på dygnet och var i Laholm du bor.

Som ditt elföretag i Laholm har vi ett tydligt kundlöfte: Personlig service och elinstallationer av hög kvalitet till bra priser utförda av behöriga fackmän.

Kontakta oss om du vill boka en elektriker i Laholm

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 0430-80 06 01 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet.